Συντονίσου στο προφίλ μου στο Instagram

 Όχι δεν μιλάω για το @womansbookstorygr μιλάω για το προσωπικό μου προφίλ @irenegkitsali. Συντονίσου εκεί μέχρι την Πέμπτη. Γιατί; Θα σου πω παρακάτω. 

Συντονίσου στο προφίλ μου στο Instagram

Με την νέα χρονιά σε αυτό εδώ το blog που διαβάζεις θα γίνει ένα rebranding. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές μιας και λήγει το domain name μας. 

Κάπως έτσι σε ρώτησα στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram αν θα σε ενδιέφερε να δούμε μαζί μέσα από κάποια reels αυτές τι αλλαγές και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. 

Έτσι αυτή την Πέμπτη, που πέφτει η γιορτή του Πολυτεχνείου, μόλις το παρατήρησα, θα ανέβει το πρώτο part. Το πόσα part  θα είναι θα το μάθουμε στη πορεία. 

Προς το παρόν αυτό που έχεις να κάνεις είναι ένα follow στο προφίλ μου, αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. 

Συντονίσου στο προφίλ μου στο Instagram
Μπορείς να κάνεις click στη φωτογραφία για να πας στο προφίλ μου.


Πριν φύγεις...

Στο προφίλ του Woman's Book Story στο Instagram ανέβηκε ένα βίντεο reel με την άποψη μου πάνω σε κάποιες ταινίες Marvel πριν καταφέρω να δω τη νέα ταινία Wakanda Forever. Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να το δεις παρακάτω, δεν έχει τη τέλεια ποιότητα προειδοποιώ. 

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας