Ανακοίνωση : Passion for Blogging!

Σεπτεμβρίου 29, 2021

Η αλήθεια είναι πως προγραμματισμένο για σήμερα ήταν ένα διαφορετικό άρθρο. Όμως αυτό ήρθε λίγο να μπει σφήνα γιατί πολύ πιο σημαντικό για εμένα. Έχετε καταλάβει και εσείς όλα αυτά τα χρόνια το πόσο πολύ αγαπάω το blogging και ότι σχετίζεται με αυτό. Το πόσο πολύ ψάχνομαι γύρω από αυτό. 

Οπότε πήρα μια απόφαση και ήρθε η ώρα να σου παρουσιάσω το.....

PASSION FOR BLOGGING 


Ανακοίνωση : Passion for Blogging!


Το Passion for Blogging είναι ένα ΟΛΟΚΑΊΝΟΥΡΓΙΟ blog που δημιουργήθηκε 100% από εμένα από το 0 μέχρι το 1000 και διαχειρίζεται αποκλειστικά από εμένα.


Είναι ένας διαδικτυακός χώρος που κατέχει τη σφραγίδα μου και το όνομα μου πλέον, ναι καλά διάβασες. 

Εκεί θα μιλάμε για θέματα γύρω από το Blogging, όπως φυσικά καταλαβαίνεις, συμβουλές, ιδέες και οτιδήποτε μπορεί να σχετίζεται με την online επιχειρηματικότητα. Ξεκινάω με δειλά βήματα η αλήθεια είναι και θα δούμε πως θα πάει. Εννοείται πως η δική σου βοήθεια,οι απορίες σου και η στήριξη σου φυσικά. 

Την ερχόμενη Πέμπτη 7/10/2021 (save the date) θα δημοσιευθεί το πρώτο μας άρθρο. 


Ανακοίνωση : Passion for Blogging!Εκτός όμως από το να θυμηθείς την ημέρα, θα βοηθούσε περισσότερο να μπεις στο https://irenegkitsali.eu και να δώσεις το email σου στην σελίδα coming soon ώστε μόλις ανέβει το πρώτο άρθρο να λάβεις αμέσως ειδοποίηση στο email σου. 


Εσύ θα μείνεις στην απ' έξω; 

  • Share:

You Might Also Like

0 comments