Τα απαραίτητα του μακιγιάζ.

Οκτωβρίου 12, 2020

Ποιά είναι τα απαραίτητα του μακιγιάζ; Τι πρέπει να αγοράσω για αρχή; Αυτές είναι κάποιες απορίες που έχουμε όλοι και όλες όταν θέλουμε να αρχίσουμε να πειραματιζόμαστε με το μακιγιάζ. Είμαι εδώ λοιπόν για να σε βοηθήσω σε αυτό το ζήτημα. 

Τα mast have καλλυντικά


Στο παρελθόν είχα κάνει ένα παρόμοιο βίντεο στο YouTube με τα πρώτα καλλυντικά που πρέπει να έχεις. Τωρα όμως θα γίνω λίγο πιο... συγκεκριμένη. Τι εννοώ θα μου πεις. Θα σε βοηθήσω έμπρακτα. Θα σου πω με τη σειρά ποια προϊόντα "πρέπει" κατά τη γνώμη μου να πάρεις και με ποια σειρά. Γιατί μπορεί να μην έχεις την οικονομική δυνατότητα να πάρεις 10 πράγματα μαζεμένα. Οπότε μία - μία οι αγορές, μετά δοκιμή και αν σου αρέσει η ιδέα συνεχίζεις και στο επόμενο. 

Τώρα θα σου δώσω μια λίστα με είδη προϊόντων αλλά θα μιλήσω ΓΙΑ ΟΛΑ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις όλα. Αυτός είναι και ο λόγος που τα έχω με σειρά προτεραιότητας. 

Μάσκαρα
Κραγιόν
Ρουζ 
Concealer 
Πούδρα 
Σκιές 
Μολύβι ματιών / Eyeliner 
Foundation 
Bronzer / Contour 
Μολύβι / Σκιά / Gel φρυδιών 
Μολύβι χειλιών
Highlighter 
Face primer 
Setting Spray 
Βάση σκιών 
Βάση για μάσκαρα  

Must have make up
  Κάποια από αυτά ούτε εγώ δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη που θεωρώ τον εαυτό μου "φαν του μακιγιάζ" οπότε μην αγχώνεσαι. Ελπίζω όμως αυτό το άρθρο πραγματικά να σε βοήθησε ειδικά αν είσαι αρχάρια σε αυτό. Σου έχω και μια έκπληξη όμως. 

Σου έχω ετοιμάσει μια εκτυπώσιμη check list με όλα τα παραπάνω, για να δεις τι από αυτά έχεις ήδη και τι θα ήθελες να πάρεις από τα υπόλοιπα. Μπορείς να τη βρεις στο Library αρκεί να έχεις το μυστικό κωδικό του Newsletter. Για αυτό μην ξεχάσεις να εγγραφείς. 

  • Share:

You Might Also Like

0 comments