My Precious Coffee

Τα πρώτα γενέθλια του Woman's Book Story.

  Στις 29 του Αυγούστου του 2019 δημιουργήθηκε και αποκαλύφθηκε αυτό εδώ το blog στο οποίο βρίσκεσαι. Αντίστοιχα στις 30 δημιουργήθηκαν αντίστοιχα τα προφίλ στο Instagram και Facebook . Δεν είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα, ούτε έχουν ανέβει άπειρες αναρτήσεις όμως έχουν σημειωθεί αρκετά μεγάλα βήματα όσον αφορά αυτά που ήθελα εγώ να καταφέρω μέσα σε αυτό το Blog. 

Πρώτα γενέθλιαΠριν από εδώ ίσως ξέρεις ότι διατηρούσα ήδη ένα  Blog συγκεκριμένα το BwithRenata το είχα περίπου τρία χρόνια και είχε μεγάλη απήχηση η αλήθεια να λέγεται. Όμως μετά από κάποια στιγμή ένιωθα πως δεν με καλύπτει. Ότι δεν είναι αυτό που ήθελα. Πλέον δεν χρειαζόμουν ένα χώρο που θα μπαίνεις και θα ξέρεις ότι φωνάζει "Ειρήνη" ήθελα κάτι πιο ουδέτερο όπου θα μπορούμε να μιλάμε για τα πάντα και θα μπορούν να ανεβαίνουν και άρθρα που θα γράφετε εσείς και ας μην έχει συμβεί αυτό ακόμη 🙄 . Γενικώς είναι ένας χώρος που ιδανικά κάποια στιγμή θα ήθελα να μην έχει στο 100% τη σφραγίδα μου αλλά να απασχολεί και άλλες bloggers που αγαπούν αυτό που κάνουν ,όμως θα φανεί στη πορεία του χρόνου αν θα συμβεί ακόμη είναι αρκετά νωρίς.  Πάμε όμως να δούμε τι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. 😁 

Η πρώτη δημοσίευση. 

  Δημοσιεύτηκε στις  29/08/2019 . 

Με το 2020: 

  Αλλάξαμε μαζί χρόνια και βάλαμε νέους στόχους. Καταρχάς αποφάσισα να  ανεβάζω δύο άρθρα την εβδομάδα  και τα έχω πάει αρκετά καλά με αυτό.  Έκανα για πρώτη φορά δημόσιο έναν στόχο μου, συγκεκριμένα τον στόχο των βιβλίων  που θα δούμε στο τέλος της χρονιάς πως τα πήγα με αυτό. Επίσης ξεκίνησα να χρησιμοποιώ ενεργά το Newsletter ώστε να μαθαίνετε περισσότερα πράγματα για εμένα κάθε Παρασκευή (προσπαθώ να το τηρώ όσο περισσότερο μπορώ αυτό) . Το πιο exciting από όλα ήταν η δημιουργία του #7daysjournalingchallenge  όπου πήρατε αρκετοί μέρος και σας ευχαριστώ, όπου αυτό το challenge ήταν και η αφορμή για τη δημιουργία του Library. Σύντομα θα έρθουν και αλλα ωραία πράγματα stay tuned 😉 .  Τέλος κάτι που ξεκίνησα πρόσφατα και με έχει ενθουσιάσει πολύ είναι να κάνω τα άρθρα και σε podcast  ώστε να είναι πιο εύκολο για κάποιους που δεν έχουν χρόνο ή διάθεση να διαβάσουν. Κακά τα ψέματα εδώ τα credits ανήκουν στη Άλκηστη από το Little Hope Flags  που μου έδωσε την έμπνευση. 

Σύνολο αυτόν το πρώτο χρόνο δημοσιεύτηκαν: 

  Εξήντα δυο άρθρα (62) εκ τον οποίον...  
  • 18 Lifestyle 
  • 25 Beauty 
  • 11 Books 
  • 4 Web Design
  • 4 Διάφορα  

Πρώτα γενέθλια.

  Ελπίζω να μην σε κούρασαν αυτές οι λεπτομέρειες και να το βρήκες ενδιαφέρον το άρθρο , αν όχι πες το μου στα σχόλια για να μην το ξανά κάνω 😅 . Παρόλα αυτά θα ήθελα πολύ να μάθω ποιο ήταν το ΔΙΚΟ ΣΟΥ  αγαπημένο άρθρο του Woman's Book Story αυτόν τον ένα χρόνο . Αν θες λοιπόν να το μοιραστείς μπορείς είτε να το γράψεις στα σχόλια είτε να βρεις το ΜΟΝΑΔΙΚΌ template που έφτιαξα για αυτό το σκοπό στο Library. Αν δεν έχεις τον κωδικό κάνε απλά εγγραφή στο Newsletter. Το προσωπικά δικό μου αγαπημένο άρθρο θα το μάθεις στο instagram. 
Αυτά λοιπόν τα λέμε στο επομενο άρθρο.  

Happy First Birthday 
Woman's Book Story🎂

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας