Ώρα να λάμψουν και τα δικά σας άρθρα!


 Καλώς ήρθες στη νέα ανάρτηση του Woman's Book Story Σήμερα βγαίνουμε "εκτός προγράμματος" καθώς θέλω να σε ενημερώσω οτι θα έχουμε μια πολύ ωραία ανακοίνωση. Σίγουρα μου αρέσει πολύ να γράφω τα άρθρα μόνη μου , όμως ακόμη περισσότερο λατρεύω να διαβάζω διαφορετικές απόψεις και διαφορετικά άρθρα. Έτσι αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να εγκαινιάσω και εγώ αυτό που λέμε Guests Posts. Πάμε να το δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά.

Ώρα να λάμψουν και τα δικά σας άρθρα!

 Ίσως έχεις ήδη παρατηρήσει πως σε πολλά blogs (όπως στο Edit Your Life Magazine) υπάρχει η δυνατότητα να συνεισφέρεις με το δικό σου άρθρο. Αυτό λοιπόν θα κάνουμε και εδώ. Όποιος/α blogger ή και όχι, θέλει να μιλήσει εκτένεστερα  για κάποιο θέμα μέσω άρθρου θα έχει αυτή τη δυνατότητα μέσω από τη νέα στήλη guest posts.  

Όποιος θέλει να γράψει κάποιο άρθρο λοιπόν για το blog, το μόνο που έχει να κάνει είναι ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο για να επικοινωνήσουμε είτε να μου στείλετε απευθείας ένα email στο womansbookstory@gmail.com .


Δεν υπάρχει περιορισμός στη θεματολογία. Γράψε για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει.


 Η μόνη "παράμετρος" που υπάρχει είναι ΝΑ ΜΗΝ  ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ σε προσωπικό blog ή σε οποιοδήποτε άλλο site. 

Ειρήνη Γκιτσάλη

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας