Ώρα να λάμψουν και τα δικά σας άρθρα!


 Καλώς ήρθες στη νέα ανάρτηση του Woman's Book Story Σήμερα βγαίνουμε "εκτός προγράμματος" καθώς θέλω να σε ενημερώσω οτι θα έχουμε μια πολύ ωραία ανακοίνωση. Σίγουρα μου αρέσει πολύ να γράφω τα άρθρα μόνη μου , όμως ακόμη περισσότερο λατρεύω να διαβάζω διαφορετικές απόψεις και διαφορετικά άρθρα. Έτσι αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να εγκαινιάσω και εγώ αυτό που λέμε Guests Posts. Πάμε να το δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά.

Guest Post


  Ίσως έχεις ήδη παρατηρήσει πως σε πολλά blogs (όπως στο Edit Your Life Magazine) υπάρχει η δυνατότητα να συνεισφέρεις με το δικό σου άρθρο. Αυτό λοιπόν θα κάνουμε και εδώ. Όποιος/α blogger ή και όχι, θέλει να μιλήσει εκτένεστερα  για κάποιο θέμα μέσω άρθρου θα έχει αυτή τη δυνατότητα μέσω από τη νέα στήλη guest posts.  


  Όποιος θέλει να γράψει κάποιο άρθρο λοιπόν για το blog, το μόνο που έχει να κάνει είναι ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο για να επικοινωνήσουμε είτε να μου στείλετε απευθείας ένα email στο Τα θέματα για τα οποία μπορείς να γράψεις είναι: 
  • Θέματα καθημερινότητας το λεγόμενο lifestyle 
  • Θέματα για skincare ή makeup, κριτικές προϊόντων και ότι άλλο θέλεις 
  • Θέματα που αφορούν τα βιβλία 
  • Θέματα που αφορούν στο web design ή σχετικά με το blogging γενικότερα 
  • Τέλος θέματα που αφορούν ταινίες και σειρές 

 Η μόνη "παράμετρος" που υπάρχει είναι ΝΑ ΜΗΝ  ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ σε προσωπικό blog ή σε οποιοδήποτε άλλο site. 
BwithRenata

Το όνομα μου είναι Ειρήνη και αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το διαδίκτυο και όσα μπορεί να σου προσφέρει. Οπότε προσπαθώ να το χρησιμοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ή θα κρατήσει το ταξίδι μου στο internet το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα τεντώσω το σχοινί όσο με παίρνει. Γιατί έτσι κάνω πάντα στη ζωή μου!

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη